Culmena

Gledate

Kultura i eventi

Dugi niz godina kultura je sastavni dio poslovanja naše tvrtke. Počelo je sa EXPO-om 2005. koji se održao u Japanu. Na izložbi su sudjelovale 122 zemlje među kojima i Hrvatska.

Tema svjetske izložbe EXPO 2005 bila je mudrost prirode. Hrvatska je vrlo uspješno nastupila sa svojim programom „Kap vode: zrno soli“.

Svjetsku izložbu posjetilo je oko 15 milijuna ljudi a hrvatski paviljon bio je jedan od najposjećenijih i najbolje ocjenjenih.

Dio atmosfere iz Japana prenesen je i u Hrvatsku kroz projekte promocije našeg paviljona. Tu je glavnu ulogu odigrala Culmena, prvenstveno kroz projekt promocije hrvatskog paviljona u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu. Culmena je također uspješno vodila cjelokupni marketing projekta „Croatia Expo 2005.“

Culmena je svoj rad na Expo projektu nastavila i 2008. u Zaragozi.

Humanitarni bal – „Bal ljubavi i nade“, Noć mjuzikla, Kajkavski rekvijem, Hrašćanski čestitari, Takumi Kato, Etno revije, samo su neki od projekata u kulturi na koje smo ponosni.

Uz kulturni aspekt, organizirali smo i brojne koncerte poput Zvonko Bogdan „Tko te ima taj te nema“, Luka Nižetić i gosti, Goran Karan „Dođi u ponoć“, 25. obljetnica Najboljih hrvatskih tamburaša.

„Excellence at its highest“

Kontakt

Kontaktirajte nas
Pratite nas na našim društvenim mrežama !